Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
De ce Tri Blend Select?

De ce Tri Blend Select?

Probabil ai observat ca alimentele din plante, naturale, organice, prietenoase cu mediul si cu animalele, incep sa fie preferate din ce in ce mai mult, iar noi credem ca aceasta tendinta va persista. Insa, adeptii acestei miscari sunt nevoiti de multe ori sa faca un compromis cand vine vorba de gust sau calitate nutritionala.

Noi spunem gata cu compromisurile.
Fa cunostinta cu Tri Blend Select, un shake de proteine complete care nu face niciun compromis: ingrediente naturale atent selectionate, care iti asigura o nutritie optima si arome delicioase. Ah, mai este si vegan.

Referinta pentru nutritia naturala
Fiecare ingredient din Tri Blend Select a fast atent selectionat. Am cautat pe intreaga planeta, pentru a gasi cea mai buna sursa pentru fiecare ingredient, cum ar fi seminte de in organice din preriile canadiene si quinoa din culturile de familie din Columbia.

Si, spre deosebire de alte shake-uri din plante, Tri Blend Select ofera o nutritie optima. Uneori proteinele din plante nu isi ating complet scopul, deoarece le lipsesc anumiti aminoacizi esentiali. Tri Blend Select contine un amestec de mazare, quinoa si seminte de in, surse excelente de proteine complete 100% din plante, cu
un continut extrem de ridicat de fibre, avand in acelasi timp un continut foarte scazut de zahar.

Insa sa fie clar, putin zahar nu inseamna fara gust. De fapt am facut o obsesie din a-i oferi produsului un gust incredibil, pastrandu-l, in acelasi timp, natural.

Puteti cumpata Herbalife Tri Blend Select dand un click AICI!


x
x