Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Livrare gratuită la comenzi de peste 175 Lei!
Devino Client Privilegiat Herbalife

Devino Client Privilegiat Herbalife

Stii ca poti avea in bucatarie oricate produse Herbalife Nutrition doresti pentru tine si pentru familia ta, cumparandu-le cu reduceri si bonusuri? Vrei sa devii client privilegiat Herbalife Nutrition cu reducere de pana la 35%?

Desi o masa cu Herbalife costa in jur de 7 lei si ofera multe substante nutritive fata de alimentele obisnuite, poti face cumparaturi de produse Herbalife cu preturi avantajoase la achizitii mai mari.

Ma poti intreba cum te INSCRII LA HERBALIFE pentru reduceri de pana la 35%.
Te pot ajuta sa te inregistrezi pentru reduceri la Herbalife Nutrition cu o taxa de inscriere de 115 Lei si o taxa modica anuala de 41 Lei, daca vrei sa consumi mai multe produse Herbalife nutrition in fiecare luna.

Poate te intrebi:
Cum aflu ID membru Herbalife sau de unde gasesc ID Distribuitor Herbalife independent pentru a introduce acest numar in formularul de inscriere la Herbalife?

La inregistrare ti se va solicita un ID al membrului care te-a invitat si numele lui. Te invit sa devii client privilegiat Herbalife Nutition folosind ID-ul meu la inscrierea pe site-ul oficial Herbalife. Pentru a beneficia de aceasta oportunitate si pentru a afla ID-ul pentru inscriere este necesar sa plasezi o comanda pe magazinul nostru online Herbafit.ro sau sa ma contactezi si vei primi toate informatiile necesare. 0761861901 / herbafitro@gmail.com

Daca, insa ai nevoie doar de 2-3 cutii de produse Herbalife pe luna, este mai avantajos sa cumperi de pe acest site pentru ca pe herbafit.ro nu platesi nicio taxa si ai transport gratuit, poti plati ramburs la livrarea coletului cu produse Herbalife Nutrition.
Click aici pentru comanda de produse Herbalife


x
x